Terug geven - verse start

Terug geven is belangrijk!

Terug geven is belangrijk, vandaag gaan we de tweede maand in met VitaLife Coaching en dat willen we delen met één iemand voor wie coaching financieel geen optie is. Kom je uit een relatie waarbij narcistisch misbruik een factor was en heeft je ex je in een financiële situatie achtergelaten waarbij betaalde hulp niet mogelijk is dan ben jij de persoon die in aanmerking komt voor dit aanbod.

Wat we je bieden

Om je een handje op weg te helpen hebben we gemiddeld 2 a 3 sessies nodig, daarmee ben je natuurlijk niet “genezen” maar het helpt je wel inzien waar je staat, waar je uit komt en hoe je je aandacht langzaam kunt verleggen naar het bouwen van een nieuwe toekomst. Ben je klaar voor deze nieuwe stap, meld je dan aan voor het programma van 3 gratis sessies van ongeveer 1 uur.

Hoe je in aanmerking komt

Omdat het gaat om een gevoelig onderwerp waarbij privacy van enorm belang is hebben we besloten om de aanmeldingsprocedure zo anoniem mogelijk te maken, om in aanmerking te komen voor het aanbod moet je 3 kleine stappen ondernemen;

  • Wordt lid van onze pagina op facebook : https://www.facebook.com/vitalifecoaching.be/
  • Like deze post op onze pagina
  • Stuur een mail naar rini@vitalifecoaching.be of een whatsapp naar +32 471 39 92 28 met je facebook naam en je situatie

Na het volgen van het programma hoef je niets te betalen, wat we wel verwachten is een korte anonieme referentie die we daarna ethisch verantwoord op de website kunnen plaatsen.

Vond U dit artikel nuttig? Help ons door ons een positieve waardering te geven.
[Total: 1 Average: 5]
Vond je dit artikel nuttig? Delen is makkelijk met deze social share buttons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *