Stress coach

Heb jij last van stress of burn-out symptomen? Wij maken je weerbaarder met onze holistische aanpak.

Gratis intake gesprek

Meld je aan voor een gratis telefonisch intake gesprek door het invullen van de checklist en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Bereikbaar

Vitalife coaching is 24/7 bereikbaar via volgende kanalen;

Wat is een Stress coach?

Een stress coach is er om mensen te helpen die door hoge werkdruk, financiële, relationele of sociale problemen,… psychische of zelfs lichamelijke klachten ondervinden. Wanneer symptomen van stress niet op tijd worden aangepakt kunnen ze zich manifesteren in een burn-out met alle gevolgen van dien.

52% van de ondervraagden gaf aan meer stress te hebben ervaren de in de afgelopen 5 jaar. 70% van de ondervraagden gaf aan mentale symptomen te hebben van stress. 80% van de ondervraagden gaf aan fysieke symptomen te hebben van stress. Volgense de American Psychology Association.

Stress maakt je prikkelbaar, vermoeid, ongeconcentreerd en heeft je in een (semi) constante staat van bezorgdheid. Het kan leiden tot overspannenheid of burn-out.

Afbeelding op ware grootte bekijken

Hoe kan een stress coach je helpen?

Een coach zorgt met een holistische aanpak dat je zowel lichamelijk als geestelijk weerbaarder wordt tegen de effecten van stress. Een gezond lichaam is immers veel beter bestand tegen de gevolgen van stress en zodoende zal het minder snel op een burn-out of overspannenheid uitlopen. Daar tegenover staat dat een weerbare geest je helpt omgaan met situaties waardoor de fysieke gevolgen vaak beperkt blijven. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de levensstandaard wordt verbeterd waardoor stressfactoren op zich al verminderd worden. Een stress coach helpt je bij het aanpakken van deze drie factoren.

Wil je weten of een stress coach wat voor jou is?

Dan kan je altijd gratis en vrijblijvend een intake gesprek aanvragen door onze vragenlijst in te vullen, je wordt dan door één van onze medewerkers terug gebeld die je wegwijs maakt in het proces waarna je rustig kan beslissen.

Aarzel niet, klik hier om je aan te melden voor een gratis intake gesprek!

Stress coach in je eigen regio

Tussendoorse coaching sessies kunnen telefonisch worden verstrekt, toch is het vaak handig om even face to face samen te zitten om problemen, plannen, inzichten en strategieën te bespreken. Dit kan op één van de locaties bij jou in de buurt.

Tarieven

Intake gesprek

GRATIS

 • Gratis analyse van je intake checklist
 • Gratis telefonische sessie
 • 100% vertrouwelijk

Telefonische sessie

€ 45.00

 • Flexibel
 • Encryptie door telecomprovider
 • 100% vertrouwelijk

Sessie in jouw regio

€ 60.00

 • Flexibel
 • 1 op 1 sessie in je regio
 • 100% vertrouwelijk

Quotes
 • “Be there for others but never leave yourself behind”

  Dodinsky

Life tips
 • Sta op met een glimlach

  Wist je dat we niet alleen glimlachen als we in een goed humeur zijn maar dat een glimlach ook een goed humeur opwekt? Probeer het maar eens, heeft het gewerkt? De reden dat we vrolijker worden van glimlachen heeft alles te maken met neuroplasticiteit, onze hersenen maken nieuwe paden wanneer we een nieuwe actie leren en versterken die telkens wanneer we deze actie uitvoeren. Deze paden koppelen deze acties aan een fysiologische respons, in dit geval de vrijgave van Dopamine in onze hersenen. Deze stof zorgt er voor dat we in een vrolijke, optimistische en energievolle stemming komen. We glimlachen dus als we vrolijk zijn maar we worden ook vrolijk als we glimlachen,… een beetje zoals de hond van Pavlov die ging kwijlen telkens wanneer hij het belletje hoorde dat een maaltijd voorspelde.