Relatie coach

Ook met problemen in je interpersoonlijke relaties kan je bij ons terecht. Dit kan door middel van één op één coaching of gezamenlijk met (relatie)partner. 

Gratis intake gesprek

Meld je aan voor een gratis telefonisch intake gesprek door het invullen van de checklist en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Bereikbaar

Vitalife coaching is 24/7 bereikbaar via volgende kanalen;

Wat is een relatie coach?

Wanneer men denkt aan een relatie coach denkt men vaak aan een liefdescoach. Een relatiecoach bakent de term niet af binnen de liefdessfeer. Je gaat immers dagelijks nieuwe relaties aan; zakelijk, sociaal, liefde en niet op zijn minst de relatie met jezelf.

Hoe kan een relatie coach je helpen?

Relaties zijn vaak een spiegeling van diverse aspecten van jezelf; wat vind je belangrijk, wat wil je absoluut niet, hoe ben je met het stellen van gezonde grenzen, hoe ga je om met de wensen van anderen. Het stroef lopen van relaties op het ene vlak betekent vaak ook dat relaties op alle andere vlakken ook niet zo vlotjes lopen.

Een relatiecoach moedigt je aan duidelijk te krijgen voor jezelf wat jij zo belangrijk vind aan een relatie, wat je zelf te bieden hebt en wat je verwachtingen zijn aan anderen. Hij zal je dus aanmoedigen de oplossing zowel intern te zoeken als extern. Ongeacht of de oorzaak volgens jou bij jezelf of de ander ligt, de oplossing ligt altijd in jezelf. Dat is immers het enige waar jij controle over hebt.

De coach helpt je onderliggende redenen te zoeken en analyseren zodat jij met een positief gevoel en een set concrete handvaten aan de slag kan met jouw relaties.

Wil je weten of een relatie coach wat voor jou is?

Dan kan je altijd gratis en vrijblijvend een intake gesprek aanvragen door onze vragenlijst in te vullen, je wordt dan door één van onze medewerkers terug gebeld die je wegwijs maakt in het proces waarna je rustig kan beslissen.

Aarzel niet, klik hier om je aan te melden voor een gratis intake gesprek!

Relatie coach in je eigen regio

Tussendoorse coaching sessies kunnen telefonisch worden verstrekt, toch is het vaak handig om even face to face samen te zitten om problemen, plannen, inzichten en strategieën te bespreken. Dit kan op één van de locaties bij jou in de buurt.

Tarieven

Intake gesprek

GRATIS

 • Gratis analyse van je intake checklist
 • Gratis telefonische sessie
 • 100% vertrouwelijk

Telefonische sessie

€ 45.00

 • Flexibel
 • Encryptie door telecomprovider
 • 100% vertrouwelijk

Sessie in jouw regio

€ 60.00

 • Flexibel
 • 1 op 1 sessie in je regio
 • 100% vertrouwelijk

Quotes
 • “Be there for others but never leave yourself behind”

  Dodinsky

Life tips
 • Sta op met een glimlach

  Wist je dat we niet alleen glimlachen als we in een goed humeur zijn maar dat een glimlach ook een goed humeur opwekt? Probeer het maar eens, heeft het gewerkt? De reden dat we vrolijker worden van glimlachen heeft alles te maken met neuroplasticiteit, onze hersenen maken nieuwe paden wanneer we een nieuwe actie leren en versterken die telkens wanneer we deze actie uitvoeren. Deze paden koppelen deze acties aan een fysiologische respons, in dit geval de vrijgave van Dopamine in onze hersenen. Deze stof zorgt er voor dat we in een vrolijke, optimistische en energievolle stemming komen. We glimlachen dus als we vrolijk zijn maar we worden ook vrolijk als we glimlachen,… een beetje zoals de hond van Pavlov die ging kwijlen telkens wanneer hij het belletje hoorde dat een maaltijd voorspelde.