Over VitaLife coaching

Gratis intake gesprek

Meld je aan voor een gratis telefonisch intake gesprek door het invullen van de checklist en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Bereikbaar

Vitalife coaching is 24/7 bereikbaar via volgende kanalen;

Over ons

VitaLife coaching is een startup company uit 2019, je leest het goed; we zijn dus vers uit de startblokken. VitaLife is samengesteld uit de Engelse woorden voor vitaliteit en leven, dit is op het eerste gezicht natuurlijk enorm dubbel maar het omschrijft de essentie van het coaching perfect; je moet leven wat je wil bereiken om het te bereiken.

Onze bedrijfsfilosofie is dan ook dat er gewerkt moet worden om te leven en nooit andersom. Hoe hectisch het er ook aan toe kan gaan, dit kan en mag nooit vergeten worden. Onze glimlach is dan ook onze belangrijkste asset.

VitaLife is opgericht in 2019 door Rini Rommers; een psychologie student, grappenmaker en optimistisch persoon die hoge pieken en diepe dalen heeft gekend zowel op persoonlijk als professioneel niveau.

Met een basis in sociologie, psychologie, filosofie, sport en pedagogie aangevuld met ervaringsdeskundigheid in onder andere narcisme, PTSS, stress, burn-out en meer kunnen we een breed scala aan coachingprogramma’s aanbieden die wellicht aansluiten bij jouw vraag.

In onze aanpak schromen we niet om clichés te gebruiken, deze zijn immers vaak cliché geworden voor een reden. We geven dus ook onze voorkeur aan conventionele technieken waarvan we weten dat ze werken.

Wij bij VitaLife vinden de glimlach enorm belangrijk en willen deze dan ook bij zo veel mogelijk mensen terug zien. Helaas zitten sommige mensen zo laag aan de grond dat ze een coaching programma niet kunnen betalen.

Voor enkelen is het al voldoende wanneer hun verhaal gehoord wordt. Daarom zetten wij voor elk betaald uur coaching blokken van 15 minuten weg voor deze individuen om ze zodoende toch op weg te helpen.

Heb je geen interesse in coaching maar wil je deze mensen toch een handje helpen? Wij doen graag met je mee. Voor elke donatie van 15 euro leggen wij 15 euro bij waardoor 30 minuten worden ingedeeld voor degenen die elders niet terecht kunnen.

Vitalife bij jou in de regio

Quotes
  • “Be there for others but never leave yourself behind”

    Dodinsky

Life tips
  • Sta op met een glimlach

    Wist je dat we niet alleen glimlachen als we in een goed humeur zijn maar dat een glimlach ook een goed humeur opwekt? Probeer het maar eens, heeft het gewerkt? De reden dat we vrolijker worden van glimlachen heeft alles te maken met neuroplasticiteit, onze hersenen maken nieuwe paden wanneer we een nieuwe actie leren en versterken die telkens wanneer we deze actie uitvoeren. Deze paden koppelen deze acties aan een fysiologische respons, in dit geval de vrijgave van Dopamine in onze hersenen. Deze stof zorgt er voor dat we in een vrolijke, optimistische en energievolle stemming komen. We glimlachen dus als we vrolijk zijn maar we worden ook vrolijk als we glimlachen,… een beetje zoals de hond van Pavlov die ging kwijlen telkens wanneer hij het belletje hoorde dat een maaltijd voorspelde.