Loopbaan coach

Een nieuwe professionele uitdaging? We bekijken je cv, linkedin, social media en google vindbaarheid, geven tips en gaan zelfs mee op zoek naar een nieuwe werkgever.

Gratis intake gesprek

Meld je aan voor een gratis telefonisch intake gesprek door het invullen van de checklist en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Bereikbaar

Vitalife coaching is 24/7 bereikbaar via volgende kanalen;

Wat is een loopbaan coach?

Een loopbaan coach is er om mensen te helpen die een ander pad in willen slaan op carrière vlak, meer uit hun huidige baan willen halen of geen baan hebben en op zoek zijn.

Hoe kan een loopbaan coach je helpen?

Een coach heeft de kennis, ervaring en technieken om jou te helpen jouw doel te bereiken. Hij zal je allereerst helpen te achterhalen wat je nu werkelijk zoekt en wat je talenten en zwakten zijn, daarnaast zal hij je helpen met hands-on trainingen inzake sollicitaties, opstellen van cv of zoeken naar cursussen of opleidingen om je vakbekwaamheid te verhogen.

Daarnaast kan hij je helpen je social media, linkedin en online vindbaarheid te optimaliseren zodat jouw toekomstige baas vertrouwen heeft in jou als kandidaat voor de functie die jij zo graag zou willen.

Het kennismaking- of intakegesprek is gratis. Hierbij worden je wensen en mogelijkheden naast elkaar afgewogen en krijg je al je eerste feedback. Ben je daarna overtuigd kan je een afspraak maken voor verdere sessies.

Wil je weten of een loopbaan coach wat voor jou is?

Dan kan je altijd gratis en vrijblijvend een intake gesprek aanvragen door onze vragenlijst in te vullen, je wordt dan door één van onze medewerkers terug gebeld die je wegwijs maakt in het proces waarna je rustig kan beslissen.

Aarzel niet, klik hier om je aan te melden voor een gratis intake gesprek!

Loopbaan coach in je eigen regio

Tussendoorse coaching sessies kunnen telefonisch worden verstrekt, toch is het vaak handig om even face to face samen te zitten om problemen, plannen, inzichten en strategieën te bespreken. Dit kan op één van de locaties bij jou in de buurt.

Tarieven

Intake gesprek

GRATIS

 • Gratis analyse van je intake checklist
 • Gratis telefonische sessie
 • 100% vertrouwelijk

Telefonische sessie

€ 45.00

 • Flexibel
 • Encryptie door telecomprovider
 • 100% vertrouwelijk

Sessie in jouw regio

€ 60.00

 • Flexibel
 • 1 op 1 sessie in je regio
 • 100% vertrouwelijk

Quotes
 • “Be there for others but never leave yourself behind”

  Dodinsky

Life tips
 • Sta op met een glimlach

  Wist je dat we niet alleen glimlachen als we in een goed humeur zijn maar dat een glimlach ook een goed humeur opwekt? Probeer het maar eens, heeft het gewerkt? De reden dat we vrolijker worden van glimlachen heeft alles te maken met neuroplasticiteit, onze hersenen maken nieuwe paden wanneer we een nieuwe actie leren en versterken die telkens wanneer we deze actie uitvoeren. Deze paden koppelen deze acties aan een fysiologische respons, in dit geval de vrijgave van Dopamine in onze hersenen. Deze stof zorgt er voor dat we in een vrolijke, optimistische en energievolle stemming komen. We glimlachen dus als we vrolijk zijn maar we worden ook vrolijk als we glimlachen,… een beetje zoals de hond van Pavlov die ging kwijlen telkens wanneer hij het belletje hoorde dat een maaltijd voorspelde.