Life coach

Moeite met het opstellen en bereiken van doelen? Met bewezen technieken zetten we samen je dromen om in werkelijkheid.

Gratis intake gesprek

Meld je aan voor een gratis telefonisch intake gesprek door het invullen van de checklist en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Bereikbaar

Vitalife coaching is 24/7 bereikbaar via volgende kanalen;

Wat is een life coach?

Een life coach is er om mensen te helpen die niet helemaal weten wat ze willen in het leven of wanneer ze dat wel weten, niet goed weten hoe ze dat doel moeten bereiken.

Het leven van vele mensen wordt getekend door haast en drukte, velen hangen vast aan een baan die ze niet meer zien zitten, ervaren stress of hebben weinig tijd meer voor hun sociale leven.

Hoe kan een life coach je helpen?

Een life coach zorgt dat je het heft terug in eigen hand neemt. Dit kan gaan om sport, gezondheid, werk, relaties,… Maar waar het op neer komt is dat hij samen met jou in kaart brengt wat voor jou nu echt belangrijk is en helpt je dat te bereiken.

Een life coach verkoopt je dus een gelukkig leven en een weerbare mindset die je de toekomst in draagt.

Aanvullend : Coach vs Counselor

Wil je weten of een life coach wat voor jou is?

Dan kan je altijd gratis en vrijblijvend een intake gesprek aanvragen door onze vragenlijst in te vullen, je wordt dan door één van onze medewerkers terug gebeld die je wegwijs maakt in het proces waarna je rustig kan beslissen.

Aarzel niet, klik hier om je aan te melden voor een gratis intake gesprek!

Life coach in je eigen regio

Tussendoorse coaching sessies kunnen telefonisch worden verstrekt, toch is het vaak handig om even face to face samen te zitten om problemen, plannen, inzichten en strategieën te bespreken. Dit kan op één van de locaties bij jou in de buurt.

Tarieven

Intake gesprek

GRATIS

 • Gratis analyse van je intake checklist
 • Gratis telefonische sessie
 • 100% vertrouwelijk

Telefonische sessie

€ 45.00

 • Flexibel
 • Encryptie door telecomprovider
 • 100% vertrouwelijk

Sessie in jouw regio

€ 60.00

 • Flexibel
 • 1 op 1 sessie in je regio
 • 100% vertrouwelijk

Quotes
 • “Be there for others but never leave yourself behind”

  Dodinsky

Life tips
 • Sta op met een glimlach

  Wist je dat we niet alleen glimlachen als we in een goed humeur zijn maar dat een glimlach ook een goed humeur opwekt? Probeer het maar eens, heeft het gewerkt? De reden dat we vrolijker worden van glimlachen heeft alles te maken met neuroplasticiteit, onze hersenen maken nieuwe paden wanneer we een nieuwe actie leren en versterken die telkens wanneer we deze actie uitvoeren. Deze paden koppelen deze acties aan een fysiologische respons, in dit geval de vrijgave van Dopamine in onze hersenen. Deze stof zorgt er voor dat we in een vrolijke, optimistische en energievolle stemming komen. We glimlachen dus als we vrolijk zijn maar we worden ook vrolijk als we glimlachen,… een beetje zoals de hond van Pavlov die ging kwijlen telkens wanneer hij het belletje hoorde dat een maaltijd voorspelde.