eerstestap.nl alles over scheiden

Hulp bij scheiding? Scheidingscoaches vind je op nieuwestap.nl

Bij het verlaten van een relatie komt natuurlijk heel wat juridische rompslomp kijken. Bij het legale aspect van een scheiding kunnen wij je helaas niet zelf verder helpen maar verwijzen je graag door naar het team van nieuwestap.nl.

Omdat heel wat van onze contacten te kampen heeft (gehad) met narcistisch misbruik is het met name voor deze groep erg belangrijk de juiste stappen op het juiste moment te nemen zodat het toch al pijnlijke scheidingsproces niet nog extra bemoeilijkt wordt door een juridisch spelletje touwtje trek met een tegenstander voor wie manipulatie en misbruik een tweede aard is. De coaches op nieuwestap.nl kunnen je helpen bij zowel de scheidingsprocedure zelf als regelingen voor de kinderen en alimentatiegeschillen.

Heb je geen behoefte aan een scheidingscoach of woon je niet in Nederland kan je op deze pagina ook terecht voor handige tips en inzichten omtrent de hele procedure zodat je je ruim op tijd kan verdiepen voor je deze ingrijpende stap neemt. Dit is met name in gevallen van misbruik erg aan te raden omdat je ex partner alles in het werk zal zetten om je leven zuur te maken.

Heb je geen narcistische partner maar ben je wel van plan om te scheiden is het ook nooit verkeerd om je goed in te lezen zodat je jezelf en mogelijk kinderen kan beschermen voor de vaak ver reikende gevolgen van een vecht scheiding.

Contact met de medewerkers van nieuwestap.nl verloopt vlot waardoor je niet onnodig lang moet wachten op feedback. Zit je in een dergelijke situatie, aarzel niet en neem snel een kijkje op http://www.nieuwestap.nl

Aanvullend : Vaak gestelde vragen over narcistisch misbruik

Vond U dit artikel nuttig? Help ons door ons een positieve waardering te geven.
[Total: 2 Average: 5]
Vond je dit artikel nuttig? Delen is makkelijk met deze social share buttons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *